Предпазни шлемове за лице от PVC за защита от COVID-19

02Апр
2020
Предпазни шлемове за лице за защита от COVID-19

Знаете ли, че предпазните шлемове са един страхотен продукт, който би гарантирал Вашата сигурност в това трудно за всички ни положение. Доказано е, че комбинацията – защинта маска + предпазен шлем осигурява 98% защита от вирусите.

Ето защо предвид извънредното положение, обявено от българското правителство, както и установената липса на предпзни продукти, решихме да  произведем такива.

Шлемовете, които създадохме са удобни, предпазват цялото лице и не се запотяват. Подходящи са за употреба не само от медицински лица, стоматолози и фармацефти, но и за различни по вид производства, за цехове, търговски обекти, хранителни магазини, козметици и други.

Ето и част от ползите от употребата на шлемовете:

  • Предпазва лицето от пръски;
  • Изработен от висококачествен материал – ПВЦ 300 микрона;
  • Устойчив на надраскване, удар, атмосферни влияния и химикали;
  • Лек и удобен за дълга употреба;
  • Лесно се почиства и дезинфекцира;
  • Универсален размер – с ластик захващане;
  • Позволява носенето на респираторна маска и очила.

Материалът, от който ги изработваме отговаря на изискванията на директива RoHS-2 на Европейския Съюз относно рестрикциите за използване на опасни субстанции.

Отговаря и на изискванията на регулациите на ЕС относно използването на химикали  REACH. В частност, материалът не съдържа нито една от субстанциите, изброени в списъка на опасни материали ECHA “Substances of Very High Concern” (SVHC).

Голям плюс на шлемовете е, че за разлика от маските, които предпазват само носа и устата, те могат да се използват многократно и покриват и предпазват очите, носа и устата – цялото лице.

Конкретно при върлуващия в момента коронавирус, освен чисто респираторното предаване  е налице и контактно-битово - през лигавицата на окото, носа, устата, от неизмити ръце след допир до заразени повърхности. Точно поради тази причина, шлемовете са ефективно средство за предпазване и защита. Освен, че няма да позволят през лигавиците на лицето да влязат пръски, те ще ограничат до минимум и допира с ръце.

Възползвайте се от нашето предложение за да предпазите себе си и хората около Вас! Бъдете здрави!
Пазете се и до скоро!

Цените се определят спрямо количествтото.

За повече информация пишете на нашия имейл – info@beprint.bg,
или се обадете на тел. +359 885 524 480

Виж фотогалерия

https://www.facebook.com/www.beprint.bg/