За рекламни агенции

Секция “За рекламни агенции“ съдържа предложения, специално подготвени и валидни само за рекламни агенции. Всички цени в тази секция са изчислени ексклузивно за представители на рекламни агенции и са валидни при готов за печат файл, монтиран според изискванията на beprint. Подробна информация за това как да подготвите файловете за печат можете да откриете в секция “Как да подготвим файловете си“.

Ако е необходима намеса от страна на beprint или файловете не са в необходимият вид, за да бъдат отпечатани директно, ще се свържем с Вас, за да уточним промяната в цената. В случай, че не е възможно да предадете готов за печат файл, ние осигуряваме услуга “Предпечат“, която се заплаща допълнително.

Препоръчително е файловете за офсетов и дигитален печат да бъдат PDF формат с подредени размножения за съответния формат на медиата. Можете да използвате приложените от нас темплейти.

Ако разполагате с мостра на вече отпечатан продукт или конкретен цвят, с която бихте искали да се съобразим, моля да ни я изпратите или да се свържете с нас, за да уточним как да я получим.