Широкоформатен ролен печат

Широкоформатен ролен печат

Широкоформатния печат е технология за директно нанасяне на мастила върху различни медии чрез впръскване през фини дюзи от печатаща глава. Ширината на печата е до 5000 мм при 720 dpi и до 1600 мм при максимална резолюция на печат от 1440 dpi. Приложенията са многобройни – най-често в рекламата и интернирания дизайн.

Ето някой основни:

Билбордове

Отпечатват се на винил и винилна мрежа за нуждите на рекламните мрежи от външни рекламни конструкции. Технологичната база позволява висока скорост и качество на изпълнение при възможно най-ниски цени.

Калкани

Външни рекламни конструкции с особено големи размери, инсталирани по външните фасади на сградите. Изработват се от винил и винилна мрежа. Акцентът тук отново е върху себестойнността и здравината на изделията. Печатницата може да се похвали с едно от най-добрите качества при печат върху винилна мрежа.

Транспаранти и рекламни пана

Позиционират се над пътища - по фасади на сгради, като в зависимост от разстоянието до наблюдателя могат да варират като качество на отпечатъка от 720 до 1440 dpi.

Двустранен печат върху винил и хартия

Позволяващ автоматичното отпечатването на рекламни визии за задно осветяване. Отличава се с изключително високи яркост и контраст на цветовете при светене – изображенито не „посивява“ при запалване на осветлението през ноща. Позволява постигането на уникални ефекти като скрит текст /призрачен образ/ и др., постигнати чрез промяна на изображението на гърба. Отличен заместител на скъпия back-light филм при отпечатване на визии върху хартия, предназначени за светещи кутии – city-light. Технологията е предназначена за светещи витрини, табели, билборди, скролери и рекламни пана тип city-light.

Пана за интериорен дизайн

Това е печат на визуални елементи за оформлението на интериора на магазини, ресторанти, заведения и офиси. Паната се отличават с изключително високо качество  на печата – висока резолюция 1440 dpi. Най-често използвани материали са PVC, специализирани фотохартии и текстил. Възможно е защитаването на покритията чрез ламиниране, с цел повишаване устойчивостта на механични и химични въздействия.

Оформлние за изложбени зали и щандове

Висококачествен печат на рекламни материали с нестандартни форми или големи размери. Брендване на щандове – висящи рекламни контрукции, знамена, хоругви и др. Най-често използвани материали са PVC, винил, текстил, плоскости от коматекс, плек и пенокартон.

Рекламни дисплеи и РОS материали

Предоставяме на своите клиенти възможност за изработка и наемане на рекламни конструкции – дисплеи, рол-банери, паравани и фонови пана, изработка на POS материали с нестандартна форма: хенгъри, уоблъри, шелф-стопери, пан-карти и други материали от каширана мукава, картон, пенокартон и коматекс.

Печат на текстил

Използва се за направата на големи рекламни пана, както и банери и флагове с повишено изискване за качество, уникални десени за модната индустрия. Отличават се с ниско тегло, което позволява изработката на рекламен материал с голяма площ и инсталирането му на места, непозволяващи използването на традиционните материали като винил и винилна мрежа. Предпочитан материал за изработка на интериорни рекламни пана в Европа.