Визитни картички

За да бъдат Вашите визитки неповторими и ефектни, ние Ви предлагаме офсетов или дигитален печат, с невероятно качество на изображението и страхотни цветове. В тази секция можете да откриете различни видове визитки, но не се колебайте да ни потърсите, ако имате нужда от нещо различно или искате да комбинирате две или повече технологии.

Още за визитките...

Над 450 варианта

Може да разгледате различни видове визитки изработни от нас във фотогалрията на линка по-долу.

Фотогалерия

 

Нашите стандартни визитки “Класик” се предлагат както в размер 90x50 мм, така и в размер 85x55 мм, с пълноцветен едностранен или двустранен печат върху хромови картони с висока белота. За повече елегантност и блясък могат да бъдат завършени с мат или гланц ламинат.

Ако корпоративната Ви идентичност включва запазени цветове, тогава може да се спрете на нашите визтки “Лукс”. При тяхното производство се ползват, както хромови, така и широка гама от ефектни картони и технология ситопечат с Pantone мастила, което позволява изключително точното възпроизвеждане на запазените цветове.

Ако се нуждаете от визитки с нестандартна форма, може да избрете нашите “Визитки с непавилна форма” или “Визитки Лазер”, които ще Ви позволят да ползвате различна от стандартната визия, независимо от нейната сложност.

Визитките със селективен UV лак са изключително атрактивни и могат да имат поразителен ефект върху Вашите контрагенти. С тази технология може да акцентирате на отделни елементи от Вашата визитка, като например лого, слогън или други елементи от дизайна.

Ако търсите напълно уникална визия за Вашите визитки ние ще Ви помогнем да комбинирате по-горе изброените технологии в една поръчка.