Менюта

Ние сме тук, за да предложим вид меню, което приляга най-добре на Вашия тип заведение, без компромис с качеството на изработка, изключителни цветове в комбинация с висок клас хартии, картони и довършителни процеси.

Още за менютата...

Над 100 варианта

Може да разгледате различни продукти изработни от нас във фотогалрията на линка по-долу.

Фотогалерия

 

Менютата са брошурите на ресторантьорската индустрия. Те са невероятно мощно средство, което ще увеличи приходите на Вашия бизнес, когато е изработено правилно. Отпечатването на менюта, е една от най-рентабилните и потенциално печеливши инвестиции, които един ресторант може да направи. За да предизвикате апетита на Вашите клиенти към ястията, които предлагате, техните снимки в менюто трябва да изглеждат неустоимо реалистични.

За целта ние използваме висококачествен офсетов или дигитален печат върху двустранно хромови хартии или ефектни картони, с възможност за довършване с мат или гланц ламинат за по-голяма устойчивост и дълготрайност. Предлагаме и по-луксозни варианти на менюта с твърда подвързия, скрепване на листата със спирала или болтове за по-голяма здравина.

Можете да изпозлвате менюто много ефективно и като част от директната Ви поща или кампания, когато това е свързано с промотирането на опеделени ястия.